Hovedsiden

Liten annonse

  Britisk avis: Ødegaard får ny kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:12.39)
  den britiske avisen evening standard skriver at martin ødegaard blir tilbudt en ny arsenal-kontrakt i løpet av kort tid. arsenal-kapteinen har hatt en strålende sesong med «the gunners» og scoret 15 mål og serverte syv målgivende pasninger. arsenal endte på 2. plass i premier league. det har vært noen rykter om at den franske storklubben psg skal ha vært interessert i ødegaard, men arsenal-manager mikel arteta skal ifølge sky sports ha ingen planer om å selge nordmannen. istedet kan det altså være en ny avtale på trappene. ødegaards nåværende kontrakt strekker seg til 2025 med en opsjon på ytterligere ett år.


  Guardiola stemt fram som sesongens trener i Premier League av kollegaene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:07.33)
  trenerne i det engelske ligasystemet kåret pep guardiola til sesongens manager i premier league etter å ha ledet manchester city til ligagullet. guardiola ledet city til sin femte ligatittel på de seks siste sesongene, i tillegg til å ha sikret finale i fa-cupen mot manchester united og champions league-finale mot inter. – jeg er i en utrolig fotballklubb og uten all støtten jeg har hatt gjennom min tid her, ville dette ikke vært mulig, sa guardiola i en uttalelse. guardiola var nominert sammen med arsenals mikel arteta, brightons roberto de zerbi, newcastles eddie howe, burnleys vincent kompany og plymouth argyles steven schumacher. det er tredje gang spanjolen vinner prisen, etter at han også fikk den etter 2017/18-sesongen og 2020/21-sesongen. (ntb)

  bekreftet: mauricio pochettino blir chelsea-manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:14.00)
  mauricio pochettino (51) skal lede chelsea kommende sesong. managervalget er klart etter mange uker med spekulasjoner. argentineren får i oppgave å gi london-klubben et løft etter en begredelig sesong. pochettino ble meldt å være i sluttforhandlinger allerede i slutten av april. nå er alle detaljer unnagjort, og forberedelsene foran en hektisk sommer kan starte. chelsea står overfor en stor ryddejobb. mange er ventet å forlate stamford bridge i en større omveltning av spillerstallen. et amerikansk konsortium kjøpte i mai i fjor chelsea etter nesten to tiår med roman abramovitsj som eier. siden har pengene sittet svært løst, og ingen i fotballen har det siste året brukt mer på overganger. (ntb)  Antony kan rekke FA-cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:17.43)
  manchester united-ving antony blir trolig klar til neste helgs fa-cupfinale mot manchester city, opplyser manager erik ten hag. brasilianeren måtte ha hjelp av båre for å komme seg av banen etter en duell i uniteds midtukekamp mot chelsea, og det var frykt for at skaden var alvorlig. – vi har alle sett hvordan han ble skadd. det så ikke bra ut, men de første undersøkelsene har vist gode tegn, og det er en god sjanse for at han blir klar til fa-cupfinalen, sa united-manager erik ten hag før søndagens kamp, ifølge ntb.  Ettertraktet Feyenoord-trener signerte kontraktsforlengelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:15.38)
  feyenoord-trener arne slot har undertegnet en ny avtale med den nederlandske æresdivisjonsklubben. dermed er muligheten for en eventuell overgang til england formelt over. slot har vært satt i forbindelse med den ledige managerjobben i tottenham. 44-åringen sa torsdag at han ønsket å bli hos feyenoord. «feyenoord forlenget kontrakten med arne slot. han har signert for ett år til og er derfor bundet til sommeren 2026», heter det i en uttalelse fra klubben. – jeg er ikke ferdig her ennå. vi har hatt en fantastisk sesong med feyenoord, med serietittel som en fantastisk belønning for alt det harde arbeidet som er lagt ned, og jeg ønsker virkelig å fortsette å bygge laget, sier slot. til høsten skal klubben spille champions league-fotball. (©ntb)

  Klopp etter stjernens beskjed: – Vi må ikke gjøre det større enn det er

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:11.03)
  liverpool-manager jürgen klopp forstår mohamed salahs frustrasjon over den svake sesongen, men avviser at det er splittelse og dårlig stemning i klubben. manchester uniteds 4-1-seier over chelsea torsdag bekreftet det liverpool-fansen har fryktet lenge: det blir ikke mesterligaspill på anfield neste sesong. umiddelbart etter torsdagens kamp publiserte mohamed salah et innlegg i sosiale medier der han satte ord på nedturen han kjente på. manager klopp forstår frustrasjonen, men var ikke helt på samme sted. – for meg var det klart at de (united) kom til å få det poenget de trengte. jeg er en optimistisk person, men i dette øyeblikket klarte jeg ikke være det, sa tyskeren på en pressekonferanse fredag. han hevder salah også ristet av seg skuffelsen raskt. – det var en normal beskrivelse av følelsene hans og situasjonen. rett etter kampen var det ikke tid for å sende en optimistisk beskjed, men jeg så han i kantinen nå, og han smilte. han var ikke i dårlig humør, sa klopp. (ntb/nrk)  United-sjefen om Antony-skaden: – Alvorlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.51)
  antony ble fraktet av banen før pause i manchester uniteds 4-1-seier over chelsea. etterpå erkjente en ordknapp manager erik ten hag at det ikke ser bra ut. drøyt halvveis ut i første omgang ble antony liggende nede og hadde store smerter i ankelen. brasilianeren fikk behandling en stund før han ble båret ut. – alle så at han måtte av. jeg kan si at det er alvorlig, men vi må vente i minst 24 timer. først da vi vet mer om omfanget, fortalte ten hag etter kampen. antony var blant spillerne nederlenderen hentet til manchester united i fjor sommer. vingspilleren kostet klubben godt over 1 milliard kroner. skaden gjør at antony neppe spiller uniteds to siste kamper for sesongen.

  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. – målet for denne sesongen var helt klart å komme dit. med måten vi startet, så var det trolig ingen som forventet det, sier united-manager erik ten hag til viaplay. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.
  Guardiola illsint da Haaland tangerte ny rekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:22.53)
  erling braut haaland har notert seg for rekord etter rekord til nå denne sesongen. onsdag tangerte rekorden for antall målpoeng i en premier league-sesong, i perioden hvor premier league har bestått av 20 lag (siden 1995/96-sesongen). etter at han selv hadde bommet på en heading og ikke fikk av gårde en god avslutning alene med brighton-keeper jason steele tidlig i den første omgangen, valgte han pasningen da han på ny ble spilt fri i bakrom. haaland fant phil foden og med steele ute på halvdistanse, sendte foden city i ledelsen. det var haalands 44. målpoeng i premier league denne sesongen, fordelt på 36 mål og åtte målgivende pasninger. det er kun thierry henry (2002/03) som har gjort det samme i en premier league-sesong med 20 lag. ifølge the analyst har både andy cole (1993/94) og alan shearer (1994/95) notert seg for 47 målpoeng i løpet av sesong, men begge i sesonger med 22 lag i premier league. brightons julio enciso utlignet med en vanvittig langskudd før pause. det ble også kampens siste tellende mål. haaland trodde nemlig han hadde sendt city i ledelsen da han løp seg fri inne i boksen og headet ballen i mål drøyt ti minutter før slutt. etter en var-sjekk ble imidlertid målet annullert etter at haaland dro i drakten til brighton-forsvarer levi colwill. nede på sidelinjen raste city-manager pep guardiola mot avgjørelsen, tilsynelatende fordi city-benken mente at det var colwill som først tok tak i haaland. guardiola fikk imidlertid ikke gehør, annet enn at han snakket på seg et gult kort. for city ble det dermed deres første poengtap etter tolv strake seirer i premier league, men seriegullet sikret de seg allerede i helgen. brighton er på sin side sikret en sjetteplass. premier league avsluttes søndag.


  Pirlo ferdig i tyrkisk klubb etter én sesong

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:15.10)
  den gamle fotballhelten andrea pirlo står uten jobb ett år etter at han tok på seg treneransvaret i den tyrkiske toppserieklubben faith karagümrük. klubben opplyser på twitter at pirlo og hans trenerteam har fått anledning til å forlate klubben nå for å planlegge framtiden, ettersom de uansett ikke er en del av laget kommende sesong. karagümrük ligger på 9.-plass i den tyrkiske superligaen med tre kamper igjen av sesongen. 44 år gamle pirlo har en stor spillerkarriere bak seg. mest kjent er han for tiden i milan (2001-2011). i 2006 vant han vm med italia. pirlo startet sin managerkarriere i juventus og ledet dem i 52 kamper før det var slutt i mai 2021.

  elyounoussis manager får ikke fortsette

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:13.42)
  ruben selles er ferdig som manager i southampton når sesongen er over. han får ikke fornyet kontrakten. klubben skriver at de takker for den jobben som selles har lagt ned i en vanskelig tid. selles skal lede laget i helgens avsluttende seriekamp mot liverpool. southampton er for lengst klar for spill i championship neste sesong. nordmannen mohammed elyounoussi spiller for southampton. det er ikke kjent annet enn at han blir med southampton videre selv om det ikke blir spill i premier league neste sesong. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »