Hovedsiden

Liten annonse
  Klopp bekrefter: Alisson og Jota ute i flere uker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:14.20)
  liverpool-keper alisson becker og den brasilianske angrepsspilleren diogo jota er begge ute i flere uker. det bekreftet liverpool-manager jürgen klopp på onsdagens pressekonferanse. – begge er ute. med alisson er det litt mindre alvorlig, så vi må se – ikke dag for dag, han vil ikke spille i morgen, heller ikke på søndag, og sannsynligvis ikke uken etter, sa klopp. – diogo vil ta litt lengre tid, vi vet ikke nøyaktig hvor lang tid, men det er litt mer alvorlig. vi må se, fortsatte han. (ntb)

  VAR-dommer fjernet etter omdiskutert straffespark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:11.37)
  tomasz kwiatkowski er fratatt et dommeroppdrag i mesterligaen onsdag. han var ansvarlig da paris saint-germain fikk en kontroversiell straffe mot newcastle. espn og sky sports melder begge om dommerendringen. newcastle ledet 1-0 og så ut til å ta en svært viktig seier mot psg tirsdag kveld. langt inne i overtiden traff ballen armen til tino livramento inne i feltet, men tv-bildene viste at ballen først var innom kroppen hans. kwiatkowski sendte hoveddommer szymon marciniak til var-skjermen, der de falt ned på at psg fortjente straffe. newcastle-manager eddie howe var i etterkant klokkeklar på at straffen var feil idømt og mente at laget ble frarøvet seieren. – det er ikke straffe når den først går i kroppen og så i armen. men jeg får ikke lov til å si noe. jeg kan selvfølgelig ikke si noe, sa howe. kwiatkowski skulle i utgangspunktet være var-dommer under onsdagens mesterligakamp mellom real sociedad og salzburg, men er nå byttet ut med tyske marco fritz. det europeiske fotballforbundet (uefa) har ikke selv opplyst hva som er grunnen til bytte av var-ansvarlig. (ntb)

  premier league-manager freser: – hva er vitsen med var?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:11.13)
  wolves-manager gary o`neil var mektig forbannet etter at det ene poenget mot everton røk på overtid mandag. han fyrte løs mot var. – hva er vitsen med var? spurte wolves-sjefen etter at et sent straffespark ga 2-3-tap. var-dommerne sendte kampleder michael salisbury ut på sidelinjen for å se på situasjonen som resulterte i straffesparket som avgjorde kampen. salisbury bedømte i utgangspunktet ikke episoden til å være en forseelse, men ombestemte seg etter å ha sett reprisen. tidligere i omgangen hadde hvert av lagene fått et straffespark. – jeg synes ikke var har vært til hjelp for fotballen, sa manager o`neil etterpå. – jeg mener dommeren ville ha gjort en bedre jobb på egen hånd. jeg tror ikke var hjalp ham, men det var faktisk til hinder for ham, la han til. han mener kontakten mellom wolves-spiller joao gomes og fulhams harry wilson, som ledet til det siste straffesparket, var minimal og ikke nok til å blåse. o`neil opplyser at han snakket med dommer salisbury etter kampen. der skal sistnevnte ha innrømmet at det første straffesparket trolig ikke burde blitt idømt. – det hjelper ikke meg. det hjelper heller ikke alle supporterne som hadde reist hele denne veien for å se på laget. det hjelper ikke spillerne som føler seg frustrerte igjen, sa o`neil. – jeg har hatt en skikkelig voksensamtale med ham (salisbury), og jeg prøvde å holde meg rolig. jeg er ikke sint på noen, la han til. o`neil er ingen var-tilhenger. – det kan ikke være sånn, med all teknologien som finnes og i den største ligaen i verden, at vi gjør så mange feil. det kan ikke være greit, sa wolves-sjefen. han hevder han hele tiden har vært var-tilhenger, men at det endret seg mandag. (©ntb)
  Berge og Burnley forlenget vond hjemmerekke – kollapset i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.12)
  burnley så lenge ut til å ta sine første poeng på hjemmebane i årets premier league-sesong, men west ham leverte en sen sluttspurt og vant 2-1. jay rodriguez sendte hjemmelaget i ledelsen på straffespark etter at luca koleosho ble felt inne i 16-meteren. målet kom like etter pause og så ut til å styre laget mot en etterlengtet hjemmeseier, men med fem minutter igjen scoret dara o`shea selvmål før tomas soucek ble matchvinner på overtid. burnley sliter i bunnen av premier league med bare fire poeng etter 13 kamper. det skiller fem poeng opp til luton på trygg plass. west ham er nummer ni med 20 poeng. sander berge har blitt en sentral spiller for manager vincent kompany etter overgangen fra sheffield united i sommer. nordmannen spilte hele kampen mot west ham. sheffield united og luton har også gått på mange tap i sesonginnledningen. lørdag røk sheffield 1-3 for bournemouth, mens luton snudde til 2-1-seier over crystal palace. brighton slo nottingham forest 3-2. burnley og sheffield united møtes i neste runde. (ntb)  Onana friskmeldes til United-kamp – usikkert for Højlund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:18.09)
  andré onana blir klar til å vokte manchester united-målet i søndagens borteoppgjør mot everton. samtidig er det tvil rundt rasmus højlund. det kom fram da united-manager erik ten hag møtte pressen for første gang etter en periode med landslagsfotball. – andré er ok. han steppet inn på trening i dag, og han har det bra, sa nederlenderen fredag. onana pådro seg nylig en skade i kameruns 3-0-seier over mauritius i den afrikanske vm-kvalifiseringen. det neste døgnet blir en kamp mot klokka for højlund. spissen fikk en muskelskade i manchester uniteds 1-0-møte med luton før landslagspausen. han var ikke med da danmark sikret em-plassen. – han gjør veldig gode framskritt. vi må vente til i morgen før vi tar en endelig avgjørelse, sa ten hag. manchester united ligger på 6.-plass i premier league og er sju poeng bak byrival manchester city på tabelltoppen. (ntb)

  Guardiola om Haaland foran gigantmøte: – Forhåpentlig er han med

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:15.05)
  erling braut haaland er i trening, og manager pep guardiola har håp om at nordmannen kan spille lørdagens storkamp mot liverpool i premier league. manchester citys stjernespiss kom småskadd tilbake fra landslagssamling med norge sist helg. haaland har hatt et problem i ankelen, men kunne trene med lagkameratene både torsdag og fredag. – han trente i går med litt ubehag, og vi trener i dag også. forhåpentlig kan han være en del av den (treningen), sa city-manager pep guardiola på pressekonferansen foran lørdagens kamp. serieleder city spiller hjemmekamp mot tabelltoer liverpool. ett poeng skiller dem etter tolv serierunder. det er spørsmålstegn rundt flere city-spillere inn mot kampen. foruten haaland er keeper ederson, nathan aké, sergio gómez aktuelle for kampen etter skade. – vi har noen få problemer, akkurat som andre klubber. vi får se på treningen, og vi får se i morgen. klokken seks i kveld vet jeg sikkert hvem jeg har tilgjengelig til i morgen, sa guardiola. haaland er toppscorer i premier league med 13 fulltreffere så langt. (ntb)

  Guardiola håper Haaland blir kampklar

  Kilde: VG Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:14.34)
  manchester (vg) erling braut haaland (23) fikk en smell i foten og spilte ikke landskampen mot skottland sist søndag. men manager pep guardiola håper nordmannen er på banen mot liverpool allerede lørdag.

  arsenal-manager arteta om martin ødegaard: – han er forhåpentligvis klar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:10.39)
  arsenal-manager mikel arteta tror martin ødegaard blir klar til helgens ligamøte med brentford. det sa spanjolen da han møtte pressen fredag. ødegaard har de siste dagene vært tilbake i trening etter skade. bildene fra treningen torsdag ettermiddag viste at nordmannen ikke bare var på treningsfeltet med de andre, men at han var med i spillsekvensene. ødegaard har mistet flere klubbkamper og begge landskampene under den nylig avsluttede landslagssamlingen. han har slitt med hofteproblemer og skal også ha fått en hodesmell på trening som førte til at han måtte gjennomgå protokoll for hjernerystelse. bildene fra treningsfeltet london colney skapte forventninger om at arsenal-kapteinen kan være tilbake på banen allerede lørdag. (©ntb)


  Maanum scoret for Arsenal i ligacupseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:22.18)
  frida maanum scoret utligningsmålet da arsenals kvinnelag vendte til 2-1-seier over southampton i ligacupens gruppespill. arsenal tok sin annen strake seier i gruppespillet og klatret opp i ryggen på tottenham, som også har vunnet begge sine kamper. maanum spilte fra start i et arsenal-lag der manager jonas eidevall gjorde ni endringer fra søndagens seierskamp mot brighton i superligaen. 13.438 tilskuere sørget for publikumsrekord for southampton-kvinnene på st. mary`s, og hjemmelaget tok ledelsen ved molly pike i det 55. minutt. fem minutter senere sørget maanums knallskudd for at det sto 1-1. det så lenge ut til å bli resultatet, og da ville det blitt straffesparkkonkurranse om et ekstrapoeng. innbytter amanda ilestedt avverget det ved å nikke inn 2-1-målet i det 89. minutt. bare gruppevinnerne er sikre på å ta seg til kvartfinale i ligacupen. (ntb)

  Haaland tilbake på City-trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:22.06)
  erling braut haaland er tilbake på trening med manchester city etter skaden han pådro seg mot færøyene, og som kostet ham landskampen mot skottland. på ett av bildene er haaland, med overtrekkstrøye brukt i forbindelse med formasjonstrening eller internkamp, i samtale med manager pep guardiola. i en av bildetekstene på klubbens nettsted står det at haaland testes («put through his paces») foran liverpool-kampen. manchester city spiller hjemme mot liverpool i premier league lørdag ettermiddag. haaland skadet ankelen da han tråkket feil i forsøk på å nå et innlegg foran åpent mål i sluttminuttene av 2-0-seieren over færøyene på ullevaal forrige torsdag. han ble ikke vurdert som kampklar til kampen mot skottland tre dager senere og reiste ikke med laget til glasgow. (ntb)

  Aftonbladet: Potter vil ikke bli Sveriges landslagssjef – Høgmo høyaktuell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:20.24)
  graham potter har ifølge aftonbladet sagt nei til å bli sveriges landslagssjef. avisen har kilder på at per-mathias høgmo er høyt oppe på kandidatlisten. janne andersson takket for seg etter den nylig avsluttede em-kvalifiseringen der sverige ikke nådde opp. det er tidligere kjent at häcken-trener høgmo var på en foreløpig liste med 20-25 kandidater i jakten på hans etterfølger, men den skulle barberes kraftig før det gjennomføres intervjuer. flere kilder bekrefter overfor aftonbladet at høgmo er blant kandidatene som fortsatt henger med. det begrunnes med hans meritter, at han kjenner skandinavisk fotball og har erfaring som landslagssjef både for norges kvinner, menn og u21-landslag. høgmo førte kvinnelandslaget til ol-gull i 2000, men hadde ikke suksess som landslagssjef for mennene i årene 2013 til 2016. han har hatt betydelig suksess som klubbtrener i sverige og førte häcken til seriegull i fjor. graham potter, som fikk sitt trenergjennombrudd med östersund, var med på den første listen, men ifølge aftonbladet har den tidligere brighton- og chelsea-manageren gjort det klart at han ikke er aktuell for jobben. sveriges landslag har slitt de siste årene. laget var langt fra em-plass og skal i neste års nasjonsliga spille i c-divisjonen. (ntb)

  Kristoffer Ajer skrev ny langtidskontrakt med Brentford

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:15.15)
  kristoffer ajer har signert ny avtale med premier league-klubben brentford som strekker seg fram til 2028. det bekrefter klubben selv i sosiale medier tirsdag. ajer ble hentet til brentford fra celtic i 2021. siden har han blitt en viktig brikke i thomas franks mannskap. i den nye kontrakten har den norske landslagsspilleren opsjon på å forlenge med ytterligere 12 måneder. ajer gjorde sin 50. opptreden for brentford før landskamppausen. han har spilt 12 kamper i alle konkurranser denne sesongen. – jeg er veldig glad for at kristoffer har forlenget kontrakten, sier manager thomas frank. – i løpet av de to første sesongene hos oss, var han veldig uheldig med skader. han fikk aldri den riktige rytmen, legger han til. frank er fornøyd med nordmannens bidrag. – kristoffer har vist stabilitet og kvalitet den siste perioden. det er jeg fornøyd med, sier han. – kristoffer blir bedre og bedre. han jobber hardt for å realisere potensialet sitt, og vi er glade for at han vil ta de neste stegene sammen med oss, legger dansken til. ajer startet seniorkarrieren i start i 2014. deretter gikk turen til celtic i 2016, før han ble utlånt til kilmarnock i 2017. (ntb)

  Arsenal-sjefen risikerer straff etter VAR-tirade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:21.41)
  mikel arteta må forklare sine krasse uttalelser etter arsenals ligatap for newcastle. englands fotballforbundet har åpnet sak mot ham. det kommer fram i en melding fra fa. arsenal-manageren anklages for å ha fornærmet dommerstanden og brakt fotballen i vanry. spanjolen har fått frist til å svare på beskyldningene innen 21. november. arteta var opprørt og holdt ikke igjen da han snakket med pressen etter 0-1-tapet på st. james` park tidligere i måneden. newcastles vinnermål ble godkjent etter en langvarig videosjekk av flere forhold. – det er flaut at målet står. vi sier at premier league er den beste i verden. jeg har vært 20 år i dette landet, og nå skammer jeg meg. det er ikke i nærheten av det nivået vi forventer at det skal være på. jeg er flau over å være her, sa han. (ntb)  Skademarerittet fortsetter for Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:20.24)
  skadelisten til manchester united er like lang som et vondt år. med flere viktigere spillere ute har det vært lite å velge i for manager erik ten haag. mandag ble lista utvidet med den danske duoen christian eriksen og rasmus højlund. førstnevnte er forventet å være ute av spill i over en måned, mens højlund skal kun være ut av spill i de to neste kampene. det skriver britiske the independent. spillerne som allerede er ute med skade er casemiro, lisandro martínez, luke shaw, jonny evans og tyrell malacia. i tillegg har ikke jadon sancho vært i en kamptropp på over to måneder.

  Arsenal vant uten Ødegaard

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:18.20)
  arsenal var flere hakk bedre enn burnley, vant 3-1 og er med for fullt i toppen i premier league. det skjedde uten kapteinen martin ødegaard på laget. nordmannen var heller ikke denne gangen i troppen til manager mikel arteta, og det begynner å se skummelt ut med tanke på landskampene mot færøyene og skottland kommende uke. hofteskaden til kapteinen tar tid å lege. den viktige 2-1-scoringen kom tolv minutter ut i 2. omgang. midtstoppergiganten william saliba headet ballen inn etter en corner. tidspunktet kunne knapt ha vært bedre. den kom bare tre minutter etter at burnleys josh brownhill hadde utlignet til 1-1. skuldrene senket seg ytterligere da oleksandr zintsjenko satte inn 3-1 i det 75. minutt. det var arsenal sjuende scoring etter hjørnespark denne sesongen. leandro trossard scoret kampens første mål. sander berge spilte hele kampen for burnley. (ntb)  Mer skadetrøbbel i Tottenham – to nøkkespillere ute til nyttår

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:14.42)
  skadene hoper seg opp i tottenham. fredag melder premier league-klubben at james maddison og micky van de ven kan være uaktuelle fram til neste år. tottenham-manager ange postecoglou opplyste på en pressekonferanse at maddison trolig ikke blir å se før nyttår. tidshorisonten for van de ven er tilnærmet den samme. tidligere på dagen meldte tottenham at maddison har meldt forfall til englands kommende landskamper mot malta og nord-makedonia som følge av ankelskaden han sliter med. videre heter det at maddison skal følges opp av det medisinske støtteapparatet i tiden som kommer. tottenham meldte tidligere denne uken at en annen viktig offensiv spiller, richarlison, er operert for en lyskeskade han har slitt med i lengre tid. dermed blir det en pause også for ham. postecoglou anslår at brasilianeren blir borte i fire uker. (ntb)

  Arteta om Ødegaard: - Han kjemper mot klokka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:14.37)
  martin ødegaard sliter fortsatt med sin hofteskade og kan miste arsenals premier league-møte med burnley lørdag. det sa manager mikel arteta da han møtte pressen fredag. – han kjemper fortsatt mot klokka. han gjør alt han kan. det er en mulighet for at han spiller, sa spanjolen. nettavisen og tv 2 hevder på sin side å ha kilder på at landslagskapteinen må melde forfall til de kommende landskampene mot færøyene og skottland som følge av skadesituasjonen. irsdag uttalte landslagssjef ståle solbakken at han var bekymret over ødegaards situasjon. – han har en skade som ser ut til ikke å gi slipp. vi må se hva som skjer denne uka. han skal undersøkes enda mer, så får vi se hva det bringer i form av kamper og spilletid, sa solbakken. norge møter færøyene i privatlandskamp på ullevaal 16. november før skottland venter på bortebane i den siste kampen i em-kvalifiseringen. (ntb)  Burnley-spiller ute på ubestemt tid – oppsøkt psykisk hjelp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:11.28)
  burnley-spiss lyle foster tar en pause fra fotballen på ubestemt tid. grunnen er hans mentale helse. det skriver britiske the independent. 23-åringen er hittil i sesongen lagets toppscorer med tre mål, men har ikke vært i de tre siste kamptroppene til manager vincent kompany. premier league-klubben uttalte først at forsters fravær skyldtes sykdom. nå opplyser de at sør-afrikaneren selv har oppsøkt hjelp. klubben har uttalt følgende om saken: – han er for øyeblikket godt ivaretatt av spesialister. med støtte og kjærlighet fra både familien hans, og hele burnley fotballklubb vil vi gjøre alt vi kan for at han skal ha det bra. spissen har tidligere vært åpen om at han har slitt med depresjon. i sommer uttalte han i et intervju at han følte på ensomhet da han spilte for den belgiske klubben westerlo fra 2021, til overgangen til burnley i 2023.

  United-sjefen tviler på Casemiro-spill før jul

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:22.13)
  casemiros lårskade er såpass alvorlig at han trolig ikke er tilbake for manchester united før tidligst i romjulen. det kom fram da united-manager erik ten hag møtte pressen i forkant av onsdagens mesterligakamp mot fc københavn. der ga han også en oppdatering om langtidsskadde lisandro martinez. – det er vanskelig å si når de er tilbake, for de kan få tilbakeslag under rehabilteringen. skadene til casemiro og martinez er ganske alvorlige, så jeg forventer dem ikke tilbake før jul, sa ten hag. casemiro pådro seg lårskaden i manchester uniteds 0-3-tap for newcastle i ligacupen nylig, mens martinez har vært ute siden tidlig i september. midtstopperen slo da opp igjen fotskaden han fikk i april. (ntb)

  Newcastle i skikkelig CL-trøbbel – slått av Dortmund igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:20.54)
  newcastle trenger en kanonavslutning og hjelp fra andre for å ta seg videre i champions league. tirsdag ble det 0-2-tap borte mot borussia dortmund. det er andre gang på to uker at premier league-laget står tomhendt igjen i puljespillet. dortmund vant 1-0 i bortekampen på st. james` park. niclas füllkrug og julian brandt ble målheltene i tyskernes egen storstue. dortmund tok ledelsen i det 26. minutt etter et angrep der füllkrug var sentral hele veien. han banket ballen opp i nettaket på en ball fra marcel sabitzer. en perfekt kontring ga 2-0 mot slutten av oppgjøret. brandt fikk masse rom å løpe i og styrte sikkert ballen bak nick pope. newcastle var nest best før pause. foran 2.-omgangen tok manager eddie howe grep og gjorde et dobbeltbytte med innhopp fra miguel almirón og anthony gordon. de engelske gjestene hevet seg, men fant ingen vei tilbake i oppgjøret. nærmest var joelinton da han etter en snau time fikk hodet på tino livramentos innlegg fra høyre. ballen gikk til side for lengste stolpe. julian ryerson spilte hele kampen i dortmund-forsvaret. han ble tidligere på dagen som ventet tatt ut på ståle solbakkens norske landslag. etter fire kamper står newcastle med fire poeng i sin første cl-sesong på 20 år. laget trenger gode resultater i de to siste gruppekampene mot paris saint-germain borte og milan hjemme for å ha en sjanse til å gå videre til åttedelsfinale. i tillegg må de ha hjelp fra andre. dortmund har sju poeng hittil, mens psg står med seks før bortemøtet med milan (to poeng). (ntb)

  Erling Braut Haaland starter mesterligaoppgjøret mot Young Boys tross skadebekymring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:19.52)
  erling braut haaland måtte i helgen byttes ut med skade, men starter likevel kveldens champions league-kamp mot sveitsiske young boys. det kommer fram av manchester citys startellever som klubben har delt på sine medieplattformer. haaland kom ikke ut på banen igjen etter pause i lørdagens storseier over bournemouth. – han vred ankelen, og vi ville ikke ta noen sjanser. han følte seg ikke komfortabel. kanskje han vil være tilbake tirsdag eller neste søndag, sa city-manager pep guardiola til bbc etter kampen. tidligere tirsdag kunne landslagssjef ståle solbakken røpe at han ikke var bekymret for jærbuens form foran den kommende landslagssamlingen. haaland tok del i mandagens trening da manchester city gjorde de siste forberedelsene til kampen mot young boys. (ntb)  Arteta viker ikke etter raseri: – Jobben min å forsvare spillerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:13.53)
  arsenal-manager mikel arteta står last og brast ved at den flengende dommerkritikken han fremførte etter kampen mot newcastle var berettiget. var-dommerne så lenge på flere situasjoner knyttet til den aktuelle scoringen. blant annet ble det vurdert om arsenal-forsvarer gabriel fikk en dytt i ryggen før newcastles anthony gordon satte ballen i mål. scoringen ble til slutt godkjent. på en pressekonferanse tirsdag var arteta krystallklar på at de sterke reaksjonene hans etter kampen var på sin plass. – det er min plikt å forsvare spillerne mine, støtte spillerne mine, forsvare klubben min, støtte klubben min, på best mulig måte. det er det jeg kommer til å gjøre gang på gang, sa han. – jeg reflekterte veldig åpent rundt hvordan jeg følte at laget spilte, og hvordan kampen ble påvirket av avgjørelsene som ble tatt, la han til. uttalelsene er gjengitt av sky sports. (ntb)

  Bayern-sjefen forlot intervju - får støtte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:10.49)
  bayern münchen-trener thomas tuchel havnet i en opphetet tv-krangel lørdag. ledelsen forsvarer den pressede manageren. det var etter bayerns 4-0-seier i storkampen mot borussia dortmund lørdag at tuchel reagerte skarpt på kritikk han tidligere har fått fra tv-ekspertene dietmar hamann og lothar matthäus. matthäus var til stede da tuchel møtte til intervjuet med tyske sky. der signaliserte treneren med all tydelighet at han var irritert. – si hva du vil, men jeg ønsker ikke å være en del av diskusjonen. i dag vant vi 4-0, og nå får du gjøre helomvending. kos dere, sa tuchel, før han forlot intervjuet. matthäus og hamann har hevdet at bayern ikke har tatt steg som lag siden tuchel ble ansatt. kritikken kom blant annet etter sjokktapet i cupen for saarbrücken i forrige uke. sportsdirektør christoph freund gir pressede tuchel støtte. – jeg synes det er bra og riktig at thomas har gjort sin mening klar etter at kritikken har pågått i flere uker, sier freund til avisen bild. – bayern har alltid kjempet når det er nødvendig. det er det thomas har gjort, og vi står hundre prosent bak ham, legger han til. (ntb)

  Haaland avbildet på trening foran mesterligamøte med Young Boys

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. november 2023 KL:19.13)
  erling braut haaland var på plass da manchester city gjorde de siste forberedelsene til tirsdagens champions league-kamp mot young boys. sky sports er blant mediene som mandag har lagt ut en video som viser nordmannen ikledd gul vest på citys treningsfelt. på bildene jogger haaland tilsynelatende ubesværet sammen med lagkameratene. da manager pep guardiola møtte pressen i forkant av treningen kunne han ikke fortelle om haaland var aktuell for spill i tirsdagens kamp mot young boys. haaland ble byttet ut i pausen mot bournemouth i helgen, og da ble det opplyst at han hadde problemer med ankelen. på mandagens pressekonferanse fikk guardiola spørsmål om han kunne gi en oppdatering på nordmannens status. – jeg kan ikke. vi trener i ettermiddag, så jeg vet ikke. jeg skal snakke med legene og så videre, sa spanjolen tidligere mandag. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »