Tre mål og tre poeng for Tromsø
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 15. juni 2021 KL:06.38)
    Med bare én seier hver så langt, var det to lag sulteforede på poeng som møttes på Nadderud mandag kveld. Der fikk bortelaget en fantastisk åpning etter en gavepakke fra Stabæk. Tromsø gikk opp i ledelsen allerede etter ni minutter, etter et svakt forsøk på å bokse vekk ballen av Marcus Sandberg. Dermed kunne til slutt Ebiye Moses sette inn 1-0 i åpent mål. Kun fem minutter senere doblet samme mann til 2-0. I sluttminuttene satte Tomas Totland inn kampens tredje og siste mål, og tromsøværingene vant 3-0.

Ord sky bassert på artikkel: 657908
sulteforede - Nadderud - bortelaget - fantastisk - gavepakke - ledelsen - allerede - minutter - Sandberg - sluttminuttene - Totland - kampens - tromsøværingene -