Kapteinene strålte for Bodø/Glimt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. juli 2021 KL:22.55)
    Et Bodø/Glimt-lag i en tøff periode fikk en opptur mot Islandske Valur i andre kvalifiseringsrunde i Serieligaen. På Island var det kapteinene som sto for skåringene. Ulrik Saltnes og Patrick Berg bytter ofte på hvem som har kapteinsbindet for nordlendingene. I dag var det Saltnes som bar det, og det var han som åpnet ballet. Fem minutter før hvilen dunket han inn 1-0 fra ti meter. Andreomgang var ikke mange minuttene gammel da Berg viste hvor kald han kan være fra straffemerket og doblet ledelsen. Samme man satte inn kampens siste på lekkert vis fire minutter senere, assistert av Saltnes. Bodø/Glimt tar med det med seg et strålende resultat fra Island før returoppgjøret på Aspmyra skal spilles om en uke.

Ord sky bassert på artikkel: 667750
Kapteinene - strålte - periode - Islandske - kvalifiseringsrunde - Serieligaen - kapteinene - skåringene - Saltnes - Patrick - kapteinsbindet - nordlendingene - minutter - Andreomgang - minuttene - straffemerket - ledelsen - kampens - lekkert - assistert - strålende - resultat - returoppgjøret - Aspmyra - spilles -