Datanyheter

Liten annonse
    Dette er iPhone-modellene som nektes batteri-prosent
       Kilde: IT Avisen | Publisert: (tirsdag 9. august 2022 KL:12.11)
    Apple har valgt å ikke legge til støtte for alltid-på batteri-prosent på samtlige modeller. Hvorfor tok det fem år? Hva som er årsaken er ukjent, og det kan jo hende de legger til støtte i en kommende beta-versjon eller den endelige versjonen av iOS 16. Dog, det er merkelig det ikke er på plass på samtlige modeller – det er jo ikke slik at dette er teknisk utfordrende. Apple overrasket alle i går da de introduserte batteri-prosent i iOS 16 […] The post Dette er iPhone-modellene som nektes batteri-prosent appeared first on ITavisen.

Ord sky bassert på artikkel: 761901
modellene - batteri - prosent - samtlige - modeller - Hvorfor - årsaken - kommende - versjon - endelige - versjonen - merkelig - teknisk - utfordrende - overrasket - introduserte - [… - appeared - ITavisen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »