Zachariassen matchvinner for Ferencváros
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. februar 2023 KL:21.03)
    Kristoffer Zachariassen ble byttet inn og scoret vinnermålet da Ferencváros vant 3-1 over Paks. Den ungarske kampen strammet grepet om serieledelsen. Det var en utsatt kamp som ble spilt onsdag, og med borteseieren har Ferencváros 12 poengs luke på tabelltopp når alle lagene har spilt 17 kamper. Hjemmelaget ledet ved pause, men trener Stanislav Tsjerstjesov gjorde grep som skulle vise seg å lykkes. I det 55. minutt byttet han inn Marquinhos og Zachariassen. Ferencváros utlignet i det 72. minutt. Tolv minutter senere scoret Zachariassen ledermålet med assist fra Marquinhos. Det var nordmannens sjette seriemål for sesongen. Ryan Mmaee fastsatte resultatet med et straffespark i siste minutt. Tokmac Nguen startet kampen for Ferencváros, men ble byttet ut like før slutt.

Ord sky bassert på artikkel: 803853
Zachariassen - matchvinner - Ferencváros - Kristoffer - vinnermålet - ungarske - strammet - serieledelsen - borteseieren - tabelltopp - Hjemmelaget - Stanislav - Tsjerstjesov - Marquinhos - utlignet - minutter - ledermålet - nordmannens - seriemål - sesongen - fastsatte - resultatet - straffespark - startet -