Sport

Liten annonse
    Mickelson ute av gambling-helvetet
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:06.38)
    Phil Mickelson åpner opp om et liv som storgambler ved siden av toppgolfen. Det har blitt hevdet at golfproffen har spilt bort 1,1 milliarder kroner, men Mickelson kommenterer ikke dete tallet. – Det var aldri snakk om at pengene tok slutt. Vår økonomiske sikkerhet har aldri vært truet. Men jeg var så distrahert at jeg ikke var til stede hos mine nære og kjære. Og jeg skuffet dem. Fortsatt har jeg mye å rydde opp i med tanke på dem. Jeg gikk fra moderasjon til avhengighet. Det er ikke morsomt i det hele tatt, skriver Mickelson på X/Twitter. Han takker kona Amy for støtten, og for å ha hjulpet ham ut av de mørkeste stundene. Forbes har anslått at Mickelson i karrieren har spilt inn over 1 milliard i premiepenger, men de største inntektene kommer fra sponsoravtaler. Dette skal ha generert cirka 400 millioner kroner per sesong i en årrekke og totalt nær 10 milliarder kroner. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 867199
Mickelson - gambling - helvetet - storgambler - toppgolfen - golfproffen - milliarder - kommenterer - pengene - økonomiske - sikkerhet - distrahert - skuffet - Fortsatt - moderasjon - avhengighet - morsomt - skriver - Twitter - støtten - hjulpet - mørkeste - stundene - anslått - karrieren - premiepenger - største - inntektene - sponsoravtaler - generert - millioner - årrekke -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »