Sport

Liten annonse
    Opseth ferdig for sesongen - satte verdensrekord med skade
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:11.17)
    Opseth satte verdensrekord med skade i ankelen. Under fallet i prøveomgangen pådro Silje Opseth seg en skade. Ansiktet var fullt av blod, men likevel gikk hun opp igjen for å hoppe. Det endte med at hun satte verdensrekord for kvinner i Vikersund-bakken med hoppet på 230.5 meter. Etter søndagens renn dro hun på sykehuset. – Jeg var på sjekk i går kveld. Alle bilder og sjekker var fine. Men jeg skal ta MR av ankel i løpet av uka, men det meste tyder på at jeg bare er litt forslått, skriver Silje Opseth til NRK. Opseth står over resten av sesongen, og planen hennes er å dra på ferie til Thailand torsdag. – Det blir ferietur. Det blir fint med dette ansiktet, sa Opseth smilende søndag.

Ord sky bassert på artikkel: 918329
sesongen - verdensrekord - ankelen - prøveomgangen - Ansiktet - likevel - kvinner - Vikersund - søndagens - sykehuset - sjekker - forslått - skriver - Thailand - torsdag - ferietur - ansiktet - smilende -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »