Rosenborg vant toppkampen: Deler førsteplass med VIF
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:20.57)
    Rosenborg vant 1-0 i toppkampen borte mot Vålerenga i Toppserien onsdag. Med seieren har Rosenborg nå 21 poeng - like mange som Vålerenga på delt førsteplass. Trønderne er bak på målforskjell. Hanna Dahl satte inn 1-0 for RBK etter 71 minutter med et skudd fra 16 meter. Vålerenga hadde en kjempesjanse til å utligne ti minutter senere ved Elise Thorsnes, men skuddet ble hindret. Vålerenga var nære utligning to ganger på overtid, men lyktes ikke å score. Dermed endte kampen 1-0 til bortelaget.

Ord sky bassert på artikkel: 930344
Rosenborg - toppkampen - førsteplass - Vålerenga - Toppserien - seieren - Trønderne - målforskjell - minutter - kjempesjanse - utligne - Thorsnes - skuddet - hindret - utligning - overtid - bortelaget -