Keepertabbe og drømmemål: Brann sikret seier ni minutter på overtid
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. mai 2024 KL:20.59)
    Fra straffemerket på overtid av overtiden sørget innbytter Joachim Soltvedt for 2-1 til Brann hjemme mot Kristiansund i Eliteserien onsdag. Etter 37 minutter sendte Brann-kaptein Sivert Heltne hjemmelaget opp til 1-0 med en lekker volley i krysset. Men etter 68 minutter utlignet KBK. Ruben Altes frispark gikk forholdsvis rett på Mathias Dyngeland i Brann-målet, men keeperen rotet det til, og da stod det 1-1 i Bergen. Men hele seks minutter på overtid fikk Brann straffespark. Innbytter Soltvedt var sikker, og sørget for 2-1 og seier hele ni minutter på overtid. Brann ligger fortsatt på 2. plass i Eliteserien - nå med like mange poeng som Bodø/Glimt. Kristiansund ligger på 13. plass med elleve poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 933330
Keepertabbe - drømmemål - minutter - overtid - straffemerket - overtiden - innbytter - Joachim - Soltvedt - Kristiansund - Eliteserien - kaptein - hjemmelaget - krysset - utlignet - frispark - forholdsvis - Mathias - Dyngeland - keeperen - straffespark - Innbytter - fortsatt -