Sport

Liten annonse
    Alcaraz om OL-partnerskapet med Nadal: – Må oppleve det før jeg tror på det
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:10.11)
    Carlos Alcaraz (21) sliter med å ta innover seg at han skal være på lag med Rafael Nadal (38) i OL-turneringen i tennis. Alcaraz fulgte nylig i Nadals fotspor da han gikk til topps i Roland-Garros. Det kan være starten på en ny tid i spansk tennishistorie. Nadal, som har vunnet turneringen 14 ganger, er på vei bort fra profftennisen, mens Alcaraz så vidt er i gang. I sommerens OL skal de to være makkere i doubleturneringen. Det sliter Alcaraz med å forstå. – Å kjempe om en gullmedalje for mitt land sammen med mitt idol, er en av de tingene jeg må oppleve før jeg tror på det, sier Alcaraz til Forbes. Alcaraz er regjerende mester i Grand Slam-turneringen Wimbledon som avvikles fra de to første ukene i juli. I intervjuet med Forbes er 21-åringen klar på hva han foretrekker. – Jeg foretrekker å vinne OL-gullet over Wimbledon. Nadal vant OL-gull i single i Beijing i 2008. I Rio i 2016 ble det seier i doubleturneringen sammen med Marc Lopez. – OL-gull er det største i idretten. Du får ofte bare ett eller to forsøk, sier Nadal. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 936528
Alcaraz - partnerskapet - oppleve - innover - turneringen - fotspor - starten - tennishistorie - profftennisen - sommerens - makkere - doubleturneringen - gullmedalje - tingene - regjerende - Wimbledon - avvikles - intervjuet - åringen - foretrekker - Beijing - største - idretten -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »