Adegbenro ut med skade
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juni 2020 KL:20.50)
    Rosenborg slo 1. divisjonslaget Stjørdals Blink 3-1 i en treningskamp torsdag, men et skår i gleden var at Samuel Adegbenro måtte gå av banen tidlig etter å ha fått vondt i låret. På Twitter skriver Rosenborg at det trolig ikke er snakk om noen alvorlig skade, men at han gikk av for ikke å ta noen sjanser. En gammel RBK-kjenning markerte seg da Vålerenga slo Mjøndalen 2-0 på bortegress i en annen treningskamp. Matthías Vilhjálmsson scoret 1-0-målet etter 53 minutters spill. Mot slutten doblet Bård Finne Vålerengas ledelse.

Ord sky bassert på artikkel: 539793
Adegbenro - Rosenborg - divisjonslaget - Stjørdals - treningskamp - torsdag - Twitter - skriver - alvorlig - sjanser - kjenning - markerte - Vålerenga - Mjøndalen - bortegress - Matthías - Vilhjálmsson - minutters - slutten - Vålerengas - ledelse -