Sjokktap for Lillestrøm
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. juli 2020 KL:19.54)
    Mats Lillebo scoret kampens eneste mål, og dermed vant Stjørdals/Blink meget overraskende 1-0 over Lillestrøm på Åråsen i 1. divisjon mandag kveld. LSK hadde flere store sjanser til å bringe balanse i regnskapet, men lyktes ikke. I Grimstad ledet HamKam 2-0 over Jerv, men hjemmelaget slo kraftig tilbake og vant 3-2. Michael Baidoo ble matchvinner seks minutter på overtid, Øvrige resultater: Kongsvinger-Grorud 0-1, Sogndal-Sandnes Ulf 0-2, Strømmen-Åsane 0-3, Øygarden-Raufoss 4-4, Ull/Kisa-KFUM Oslo 1-1.

Ord sky bassert på artikkel: 554584
Sjokktap - Lillestrøm - Lillebo - kampens - Stjørdals - overraskende - divisjon - sjanser - balanse - regnskapet - Grimstad - hjemmelaget - kraftig - tilbake - Michael - matchvinner - minutter - overtid - resultater - Kongsvinger - Sogndal - Sandnes - Strømmen - Øygarden - Raufoss -