Sport

Liten annonse
    Sprinten utsettes med en halvtime
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mars 2023 KL:14.17)
    Skiskyttersprinten i Holmenkollen utsettes med en halvtime som følge av dårlig vær. Det melder IBU. De skulle i utgangspunktet startet 15.20, men nå blir det altså start tidligst 15.50. – Det er på grunn av sikten, ikke snøen. Det er sikten som gjør det vanskelig, det er ikke tåke, men snø, sier rennleder Hans Petter Olsen til NRK. Han forteller at det har vært mye å gjøre det siste døgnet. – Men hvis vi ikke tåler dette med uteidrett, så får vi holde på med inneidrett, sier Olsen. Værmeldingen sier at det ser bedre ut om rundt en halvtime senere.

Ord sky bassert på artikkel: 816696
Sprinten - utsettes - halvtime - Skiskyttersprinten - Holmenkollen - utgangspunktet - startet - tidligst - vanskelig - rennleder - forteller - uteidrett - inneidrett - Værmeldingen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »