Sandnes Ulf reddet poeng med én mann mindre
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:18.57)
    Kristiansund lå lenge godt an til å ta sin femte strake seier i 1. divisjon, men en forsvarstabbe sørget for at Sandnes Ulf fikk med seg 1-1 på hjemmebane. Mikkel Rakneberg sendte KBK i ledelsen med sin scoring bare sekunder ut i annen omgang, men med ti minutter igjen utnyttet Jonas Brune Aune en forsvarsfeil og utlignet. Det gjorde de med ti mann, etter at Endre Osenborch fikk sitt andre gule kort med en halvtime igjen å spille. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 831780
Sandnes - Kristiansund - divisjon - forsvarstabbe - hjemmebane - Rakneberg - ledelsen - scoring - sekunder - minutter - utnyttet - forsvarsfeil - utlignet - Osenborch - halvtime -