Sport

Liten annonse
    Petter Belsvik ferdig som Stabæk-trener
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:16.18)
    Basert på dialog med klubben og etter eget ønske har Petter Belsvik valgt å gi seg som trener for Stabæk Kvinner. Det melder Stabæk på sin nettside. Han går nå over i en stilling i det private næringsliv, i sin hjemkommune Larvik. Slik omtaler hovedtreneren selv situasjonen: - Jeg ønsker å takke for meg etter mange år i Stabæk, etter flere forskjellige perioder. Jeg vil alltid være en Stabæk-fan. Sportssjef Kim André Pedersen takker Belsvik for et tett, nært og godt samarbeid i 2023. – Petter har utvilsomt vært riktig mann til å videreutvikle og etablere oss slik vi har gjort. Det er selvfølgelig synd at Petter gir seg etter kun ett år hos oss, men full respekt og forståelse for hans valg. - Jeg ønsker Petter lykke til med nye utfordringer og en ny hverdag. Jeg kommer innom han når jeg reiser til Larvik. I Petter har jeg fått en god venn og kollega, sier Pedersen videre. Daglig leder Jon Tunold avslutter med: - Det er på mange måter trist at en klubblegende gir seg i klubben. Petter er Blaa og har hatt mange roller i klubben over flere perioder og er en person som vil bli savnet på Brakka, sier Tunold og fortsetter: - Med tanke på den ekstra belastningen det er å pendle fra Larvik til Nadderud nesten hver dag, har jeg forståelse for Petters valg. Jeg vil takke Petter for et godt samarbeid og ikke minst det gode arbeidet han har lagt ned i klubben.

Ord sky bassert på artikkel: 886922
Belsvik - klubben - Kvinner - nettside - stilling - private - næringsliv - hjemkommune - omtaler - hovedtreneren - situasjonen - forskjellige - perioder - Sportssjef - Pedersen - samarbeid - utvilsomt - videreutvikle - etablere - selvfølgelig - respekt - forståelse - utfordringer - hverdag - kollega - avslutter - klubblegende - fortsetter - belastningen - Nadderud - Petters - arbeidet -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »