Vikings marerittomgang ga hjemmetap
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.18)
    Med 4-1-seier la Lillestrøm en demper på feststemningen i Stavanger 16. mai. Knappe tre minutter var spilt da Eric Larsson ble felt inne i 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Lehne Olsen var sikker fra elleve meter og sørget for 1-0. Fire minutter senere satt også 2-0 i nettet. Åsen rev seg løs på første stolpe og nikket inn Marius Lundemos corner i nettet. Både Sondre Auklend og Tripic så ut til å tenne håpet for vertene kort tid senere, men begge scoringene ble avblåst for offside på sistnevnte. Da kunne LSK i stedet øke til 3-0 før pausesignalet. Et energisk Viking-lag kom ut fra garderoben etter pausen og jaktet en redusering, og etter halvspilt omgang skaffet Tripic straffespark. Kapteinen tok selv ansvaret og sørget for 1-3 fra elleve meter. Det var likevel ikke nok til å sørge for en ordentlig sluttspurt. På overtid kontret Knudtzon inn 4-1. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 930611
Vikings - marerittomgang - hjemmetap - Lillestrøm - feststemningen - Stavanger - minutter - Larsson - meteren - dommeren - straffemerket - Lundemos - Auklend - vertene - scoringene - avblåst - offside - sistnevnte - pausesignalet - energisk - garderoben - redusering - halvspilt - skaffet - straffespark - Kapteinen - ansvaret - likevel - ordentlig - sluttspurt - overtid - kontret - Knudtzon -