Kristiansund-kapteinen slaktet eget lag
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.21)
    Kristiansund leverte en tam forestilling i Eliteserien 16. mai og tapte fortjent 0-1 borte mot Haugesund. Det førte til røffe ord fra både trener Amund Skiri og lagkaptein Dan Peter Ulvestad i pausen. Da sto det 0-0, men det så meget skummelt ut for gjestene fra Nordmøre. – Dette var på grensen til pinlig. Vi er energiløse og tør ikke. Det ser ut som at vi venter på at Haugesund skal gjøre noe. Alt må opp – beinflytting, valg med ball, brudd, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, sa Ulvestad til TV 2. Sebastian Tounekti scoret det som skulle vise seg å bli kampens eneste mål etter 47 minutter. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 930624
Kristiansund - kapteinen - slaktet - leverte - forestilling - Eliteserien - fortjent - Haugesund - lagkaptein - Ulvestad - skummelt - gjestene - Nordmøre - grensen - energiløse - beinflytting - Sebastian - Tounekti - kampens - minutter -