Utrolig Stabæk-kollaps: Ledet 4-0 - tapte 4-5
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. mai 2024 KL:20.59)
    Etter 56 minutter så det ut til at Stabæk var på vei mot en storseier hjemme mot nyopprykkede Egersund i 1. divisjon mandag kveld. Da hadde akkurat Rasmus Eggen Vinge lagt på til 4-0 for hjemmelaget, men så snudde kampen totalt. Egersund scoret i det 61. minuttet, 69. minuttet, 71. minuttet og utlignet så i kampens 87. minutt. Tre og et halvt minutt på overtid var den utrolige snuopphentingen et faktum, da Henrik Elvevold scoret kampens siste mål og sørget for at bortelaget på utrolig vis vant 5-4. – Har sett mye i fotball, men aldri det på Nadderud i kveld. Egersund snur 0-4 til 5-4 på en halv time. Største comeback siden Bent Leikvoll, skriver fotballekspert Lars Tjærnås på X, med referanse til Atle Antonsen-karakteren kjent fra «Nissene på låven».

Ord sky bassert på artikkel: 932851
Utrolig - kollaps - minutter - storseier - nyopprykkede - Egersund - divisjon - akkurat - hjemmelaget - minuttet - utlignet - kampens - overtid - utrolige - snuopphentingen - Elvevold - bortelaget - fotball - Nadderud - Største - comeback - Leikvoll - skriver - fotballekspert - Tjærnås - referanse - Antonsen - karakteren - Nissene -