Tromsø kjørte over tabelltreer Fredrikstad
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. mai 2024 KL:20.49)
    Etter en meget svak sesongstart har Tromsø stablet seg mer og mer på beina. Hjemmekampen mot tabelltreer, og for tiden topplag i eliteserien, Fredrikstad endte med overlegen 3-0-seier. Lasse Nordås ble tomålsscorer og Jakob Romsaas noterte seg også for et mål mot Fredrikstad. Nordås sendte vertene i føringen etter 17 minutter. Anders Jenssen vant ballen høyt i banen og fant spissen i bakrom. Alene med keeper satte han sin første scoring for kvelden. En drøy halvtime inn i første omgang brukte Romsaas hodet og stanget inn 2-0 til Tromsø. Og med ti minutter igjen trillet Nordås inn sitt andre mål mot Fredrikstad og sørget for 3-0-seier. Tromsø er nå oppe på den trygge 13.-plassen på målforskjell, mens Fredrikstad fremdeles ligger som nummer tre på tabellen med sine 21 poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 933325
tabelltreer - Fredrikstad - sesongstart - stablet - Hjemmekampen - topplag - eliteserien - overlegen - tomålsscorer - Romsaas - noterte - vertene - føringen - minutter - Jenssen - spissen - scoring - kvelden - halvtime - stanget - trillet - plassen - målforskjell - fremdeles - tabellen -