Sport

Liten annonse
    Rydder opp i fransk friidrettsrot - illsint svenske kan få muligheten
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:11.09)
    Det europeiske friidrettsforbundet (European Athletics) har bestemt seg for å gi flere utøvere en EM-plass flere dager etter at påmeldingsfristen gikk ut. Det franske friidrettsforbundet glemme å melde av 12 utøvere som ikke skulle delta i EM, og blokkerte med det 12 EM-plasser for andre utøvere fra andre nasjoner. Det frarøvet en EM-plass for blant andre den svenske mangekjemperen Lovisa Karlsson. – Jeg er så sint at jeg sliter med å sove, sa hun til Radiosporten. Nå kan det likevel se ut som Karlsson og flere utøvere får EM-muligheten selv om påmeldingsfristen gikk ut 30. mai. Mandag melder nemlig European Athletics i en pressemelding at de åpner for at de 12 utøverne som først ble blokkert fra å melde seg på får melde seg på nå. I tillegg skriver de at andre utøvere som har blitt straffet som følge av en feil i eget forbund vil få muligheten til å delta i EM. Det kan bety at det franske medaljehåpet på 1500 meter, Azeddine Habz, får EM-sjansen selv om hans forbund glemte å melde han på.

Ord sky bassert på artikkel: 934274
friidrettsrot - illsint - svenske - muligheten - europeiske - friidrettsforbundet - (European - Athletics) - bestemt - utøvere - påmeldingsfristen - franske - blokkerte - plasser - nasjoner - frarøvet - mangekjemperen - Karlsson - Radiosporten - likevel - pressemelding - utøverne - tillegg - skriver - straffet - medaljehåpet - Azeddine - sjansen -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »