Sport

Liten annonse
    Liverpool-legenden Alan Hansen alvorlig syk
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:17.47)
    Alan Hansen er blant de største legendene i Liverpool-historien, hvor han fra 1977 til 1991 spilte 620 kamper og var kaptein i fire sesonger. Nå er den 68 år gamle skotten alvorlig syk og på sykehus. Det skriver Liverpool i en pressemelding, hvor de skriver at de er i kontakt med Hansens familie for å bistå med hva enn de kan. Hansen var en del av storhetstiden til Liverpool på slutten av 70-tallet og 80-tallet. I løpet av tiden i den engelske fotballklubben vant han blant annet ligaen åtte ganger, FA-cupen to ganger og Serievinnercupen - i dag kjent som Mesterligaen - tre ganger.

Ord sky bassert på artikkel: 935685
Liverpool - legenden - alvorlig - største - legendene - historien - kaptein - sesonger - skotten - sykehus - skriver - pressemelding - kontakt - Hansens - familie - storhetstiden - slutten - engelske - fotballklubben - Serievinnercupen - Mesterligaen -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »