Nottingham Forest med sesongens første seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. august 2022 KL:16.58)
    Nottingham Forest tok en imponerende seier 1-0 mot West Ham søndag. Forest-spiss Taiwo Awoniyi scoret kampens eneste mål. Det var en kamp hvor det skjedde mye til tross for at det bare ble scoret ett mål. Saïd Benrahma trodde han hadde sendt bortelaget i føringen like før pause, men VAR stoppet scoringen etter en offside. Istedenfor var det Taiwo Awoniy som sendte hjemmesupporterne til himmels. Jesse Lingard sendte av gårde en svak avslutning, men ballen spratt rett i kneet til Awoniyi og i mål. Det samme skjedde for hjemmelaget ti minutter inn i andreomgang. Brennan Johnson var iskald alene med Fabianski i West Ham-målet, men waliseren var i offside. West Ham-kaptein Declan Rice fikk muligheten til å utligne fra straffemerket. Scott McKenna brukte hendene etter en avslutning fra Tomas Soucek, men Declan Rice forsøk ble reddet av Forest-keeper Dean Henderson.

Ord sky bassert på artikkel: 763269
Nottingham - sesongens - imponerende - Awoniyi - kampens - skjedde - Benrahma - bortelaget - føringen - stoppet - scoringen - offside - Istedenfor - hjemmesupporterne - himmels - Lingard - avslutning - hjemmelaget - minutter - andreomgang - Brennan - Johnson - Fabianski - waliseren - kaptein - muligheten - utligne - straffemerket - McKenna - hendene - Henderson -