Sport

Liten annonse
    Syk Riiber vurderer å dra hjem: – Idioti av meg å gå skirenn
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. januar 2023 KL:15.34)
    Jarl Magnus Riiber røpet etter fjerdeplassen i Seefeld fredag at han har sykdom i kroppen. Nå vurderer han å droppe resten av helgen. Riiber ledet etter hopprennet i Østerrike, men fikk det tungt i langrennssporet og måtte nøye seg med den sure fjerdeplassen. – Det er som forventet. Nei, vi er en uke inn i den sykdommen jeg har. Det er idioti av meg å gå skirenn, egentlig. Jeg må vurdere hva jeg gjør framover, sier han til NRK. Jens Lurås Oftebro vant rennet i Seefeld. Det var Oftebros tredje verdenscupseier i karrierren. Oftebro gikk ut som nummer sju, men leverte et solid langrenn. Han avgjorde det hele opp den siste stigningen med et voldsomt rykk.

Ord sky bassert på artikkel: 802378
vurderer - skirenn - fjerdeplassen - Seefeld - kroppen - hopprennet - Østerrike - langrennssporet - forventet - sykdommen - egentlig - framover - Oftebro - Oftebros - verdenscupseier - karrierren - leverte - avgjorde - stigningen - voldsomt -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »