Barcelona herjet med Sevilla
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. februar 2023 KL:22.59)
    Barcelonas stjernegalleri slet i én omgang, men en forrykende forestilling etter pause ga 3-0-seier mot Sevilla i spansk fotball søndag. Annen omgang hjemme på Camp Nou ble et fyrverkeri signert Barcelona-spillerne. Jordi Alba slo an tonen med sin 1-0-scoring etter 58 minutters spill. Målet kom etter gnistrende angrepsspill. Deretter inntok brasilianske Raphinha hovedrollen. Først slo han den målgivende pasningen da Gavi enkelt kunne spasere inn 2-0. Deretter satte han selv inn 3-0 etter å ha blitt framspilt av Jordi Alba. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 805025
Barcelona - Sevilla - Barcelonas - stjernegalleri - forrykende - forestilling - fotball - fyrverkeri - signert - spillerne - scoring - minutters - gnistrende - angrepsspill - Deretter - brasilianske - Raphinha - hovedrollen - målgivende - pasningen - spasere - framspilt -