Ny Zuccarello-assist i tredje strake Wild-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mars 2023 KL:07.13)
    Ishockeystjernen Mats Zuccarello fortsetter å levere målpoeng i NHL. Fredag serverte han nok en gang for Minnesota Wild som slo Vancouver Canucks 2-1. Zuccarello fant Kirill Kaprizov etter kun 44 sekunder i den første perioden med en flott pasning. Russeren er i storform om dagen, og 25-åringen noterte seg for sitt 38. mål. Brock Boeser scoret Canucks` mål senere i den første perioden før Kaprizov dukket opp igjen i midtperioden og scoret det avgjørende målet. I Wilds bur var Marc-André Fleury på plass og leverte 21 redninger, men det var enda travlere foran målet til Canucks. Thatcher Demko reddet 34 avslutninger. Zuccarello var snaut 18 minutter på isen for Wild. Neste oppgjør for nordmannens lag er mot Calgary Flames på borteis natt til søndag norsk tid. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 812358
Zuccarello - Ishockeystjernen - fortsetter - målpoeng - serverte - Minnesota - Vancouver - Canucks - Kaprizov - sekunder - perioden - pasning - Russeren - storform - åringen - noterte - Canucks` - midtperioden - avgjørende - leverte - redninger - travlere - Thatcher - avslutninger - minutter - oppgjør - nordmannens - Calgary - borteis -