Sport

Liten annonse
    Fifa-komité skal følge opp norsk forslag
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mars 2023 KL:11.22)
    Norges Fotballforbund (NFF) dro til Fifa-kongressen i Rwanda med et forslag som de ønsket å fremme. Forslaget var en forespørsel om å få en oppdatering på Fifas strategi og ansvar i menneskerettighetsspørsmål relatert til turneringer i regi av Fifa. De hadde også bedt kongressen om å undersøke om Fifa har etterlevd det i forbindelse med fotball-VM i Qatar i fjor. På kongressen tok den gjenvalgte Fifa-presidenten Gianni Infantino ordet og henviste videre til en videoinnspilling fra Michael Llamas, som leder komiteen som jobber med menneskerettigheter. Der forteller han at det er noe de skal se videre på og at de skal lage en offentlig rapport som vil ta for seg en analyse av det NFF etterspurte. Rapporten skal se på både VM i Qatar og fremtidige Fifa-turneringer. Llamas kunne også fortelle at rapporten skal ha dialog både med Fifa-administrasjonen og eksterne eksperter i arbeidet med rapporten.

Ord sky bassert på artikkel: 816272
forslag - Fotballforbund - kongressen - Forslaget - forespørsel - oppdatering - strategi - menneskerettighetsspørsmål - relatert - turneringer - undersøke - etterlevd - forbindelse - fotball - gjenvalgte - presidenten - Infantino - henviste - videoinnspilling - Michael - komiteen - menneskerettigheter - forteller - offentlig - rapport - analyse - etterspurte - Rapporten - fremtidige - rapporten - administrasjonen - eksterne - eksperter - arbeidet -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »