Sport

Liten annonse
    Ingebrigtsen skal prøve seg på 25 år gammel bestenotering
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:07.55)
    Jakob Ingebrigtsen er det store trekkplasteret når Diamond League-stevnet i Paris 9. juni har øvelsen to engelske mil (3218 meter) på programmet. Der skal han ifølge arrangøren prøve å slå Daniel Komens rekord fra juli 1997 på 7.58,61. Komen, som har to løp på distansen på 7.58, er den eneste som har løpt den noe utradisjonelle distansen på under åtte minutter. Arrangøren skriver i en pressemelding at Ingebrigtsen blant annet vil få hjelp fra flere harer og en lyshare. Det er første gang lyshare vil bli tatt i bruk på arenaen i Paris. På grunn av at øvelsen er såpass utradisjonell, regnes Komens tid av Det internasjonale friidrettsforbundet (WA) ikke som en verdensrekord, men som en bestenotering i verden. I Paris er øvelsen ikke en del av selve Diamond League-programmet, men det vil ifølge arrangøren være kveldens første høydepunkt.

Ord sky bassert på artikkel: 836278
Ingebrigtsen - bestenotering - trekkplasteret - Diamond - stevnet - øvelsen - engelske - programmet - arrangøren - distansen - utradisjonelle - minutter - Arrangøren - skriver - pressemelding - lyshare - arenaen - internasjonale - friidrettsforbundet - verdensrekord - kveldens - høydepunkt -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »