Newcastle slapp unna Milan-kanonade
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:20.41)
    AC Milan var det klart beste laget hjemme på San Siro da de innledet årets mesterliga mot Newcastle tirsdag kveld. Særlig i førte omgang skapte italienerne mye. Den offisielle kampstatistikken viser 25-6 i avslutninger og 8-1 i avslutninger på mål. Newcastles eneste skudd på mål kom først fire minutter på overtid. Men Nick Pope i Newcastle-målet hadde en meget bra kveld på jobben, og dermed endte kampen 0-0. Det betyr at Samuel Chukwueze (bildet) og hans medpspilelre måtte rive seg i håret av frustrasjon, mens Newcastle fikk med seg et viktig bortepoeng i det som er omtalt som «dødens gruppe». De to øvrige lagene i gruppe F er nemlig Paris Saint-Germaine og Borussia Dortmund.

Ord sky bassert på artikkel: 867138
Newcastle - kanonade - innledet - mesterliga - tirsdag - italienerne - offisielle - kampstatistikken - avslutninger - Newcastles - minutter - overtid - Chukwueze - (bildet) - medpspilelre - frustrasjon - bortepoeng - Germaine - Borussia - Dortmund -