Grøvdal har ombestemt seg – deltar i VM i terrengløp
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:13.13)
    Karoline Bjerkeli Grøvdal er tydeligvis i slag og har bestemt for å stille i VM i terrengløp i Beograd 30. mars. I utgangspunktet hadde ikke Norge planer om å stille med folk i mesterskapet i Beograd, heter det på hjemmesiden til friidrett.no, men 33-åringen fra Isfjorden har endret mening, og da blir det en liten norsk tropp på én utøver i Serbia likevel. Karoline Bjerkeli Grøvdal dokumenterte prima form da hun vant halvmaraton i New York denne helgen. Hun ble den første europeer til å gjøre det på 14 år. Grøvdal løp inn til vinnertiden 1.09.09 etter en sterk avslutning. Fra før hadde hun tre 3.-plasser i denne konkurransen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 918356
Grøvdal - ombestemt - terrengløp - Karoline - Bjerkeli - tydeligvis - Beograd - utgangspunktet - mesterskapet - hjemmesiden - friidrett - åringen - Isfjorden - likevel - dokumenterte - halvmaraton - europeer - vinnertiden - avslutning - plasser - konkurransen -