Sport

Liten annonse
    Dversnes på sammenlagtpallen i fransk ritt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:17.09)
    Uno-X-rytter Fredrik Dversnes ble nummer sju på den avsluttende etappen av sykkelrittet Pays de la Loire og endte på tredjeplass sammenlagt. Nederlandske Marijn van den Berg vant den siste etappen og klatret med det til topps i sammendraget. Dversnes var med i spurten på den fjerde og siste etappen og endte der som nummer sju. Det førte til et hopp på to plasser i sammendraget. Med det ble Uno-X-mannen nummer tre med 21 sekunder opp til van den Berg. Franske Ewen Costiou tok annenplassen i sammendraget, seks sekunder foran Dversnes. Uno-X-laget står med én etappeseier så langt i årets sesong. Det kom da Søren Wærenskjold gikk til topps på en etappe av Alula Tour i Saudi-Arabia i slutten av januar. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 921683
Dversnes - sammenlagtpallen - Fredrik - avsluttende - etappen - sykkelrittet - tredjeplass - Nederlandske - klatret - sammendraget - spurten - plasser - sekunder - Franske - Costiou - annenplassen - etappeseier - Wærenskjold -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »