Sport

Liten annonse
    Skotheim på gulljakt: – Jeg føler meg selvsikker
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 10. juni 2024 KL:22.57)
    Sander Skotheim leder mangekampen i EM etter dag én med 4566 poeng. Det er foran skjema til norsk rekord. – Det er kult. Men en mangekamp er ti øvelser ikke fem. De tre farligste øvelsene er i morgen. Det er hekk, diskos og stav. Så komme meg gjennom de så blir det bra, sier Skotheim til NRK. Han er 25 poeng foran Johannes Erm, som er nummer to. Makenson Gletty er på tredjeplass. – Jeg føler meg selvsikker før i morgen. Det er bare å kjøre på så hardt jeg kan, sier Skotheim. Marcus Rooth innehar den norske rekorder i mangekamp med 8608 poeng. Han har også hatt en sterk dag i EM mandag, og er på fjerdeplass før dag to. Dermed har Norge to utøvere med i medaljekampen. Gjennom dagen har Rooth satt personlig rekord i lengde og på 400 meter. Skotheim satt også pers på 400 meter. Fem av ti øvelser gjenstår. Allerede kl. 09.35 tirsdag morgen er mangekjemperne i gang igjen.

Ord sky bassert på artikkel: 935972
Skotheim - gulljakt - selvsikker - mangekampen - øvelser - farligste - øvelsene - gjennom - Johannes - Makenson - tredjeplass - innehar - rekorder - fjerdeplass - utøvere - medaljekampen - Gjennom - personlig - gjenstår - Allerede - tirsdag - mangekjemperne -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »