Sport

Liten annonse
    Hynne gir opp OL-drømmen: – Knuser hjertet mitt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 17. juni 2024 KL:16.09)
    Mellomdistanseløper Hedda Hynne gir opp håpet om å komme seg til OL i Paris i sommer. Det forteller 34-åringen selv på Instagram. «Denne kunngjøringen knuser hjertet mitt, men jeg vil ikke bli skadefri i tide til å bli klar for OL i Paris. Jeg må gi kropp og hode tid til å bli frisk, og så starte forberedelsene til VM i Tokyo i 2025», skriver Hynne. 800-meterspesialisten har ennå ikke konkurrert denne sesongen. I fjor var hun med i den norske troppen i VM i Budapest, men kom seg ikke videre fra forsøket.

Ord sky bassert på artikkel: 937372
drømmen - hjertet - Mellomdistanseløper - forteller - åringen - Instagram - kunngjøringen - skadefri - forberedelsene - skriver - meterspesialisten - konkurrert - sesongen - troppen - Budapest - forsøket -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »