Nedtur for gutta i junior-VM
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. februar 2021 KL:13.44)
    De norske løperne var sjanseløse da russeren Aleksandr Ivsjin virkelig satte opp farten de siste 7,5 kilometerne av den klassiske tremila i junior-VM søndag. Lars Agnar Hjelmeset ble beste nordmann på 9.-plass, mens Martin Kirkeberg Mørk fulgte på plassen bak. De endte 52 og 56 sekunder bak. Jonas Vika ble 12.-mann. Ivsjin ledet an feltet fra første sekund. Det skulle derimot gå over halvgått løp før feltet begynte å sprekke. På vei ut på runde sju av åtte fikk derimot russeren med seg sin finske rival Alexander Ståhlberg. Da fikk også den norske trioen Vika, Mørk og Hjelmeset trøbbel. Edvard Sandvik falt av noe tidligere i løpet. Han gikk inn til 21.-plass, 3.20 minutter bak vinneren. Russeren prøvde seg flere ganger på sisterunden, men det var først i den siste bakken luka kom. Dermed ble det gull til Ivsjin, mens tyske Jan-Friedrich Dörks, som kom seg opp til duoen før sisterunden, spurtslo Ståhlberg om sølvet. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 624003
løperne - sjanseløse - russeren - Aleksandr - virkelig - kilometerne - klassiske - tremila - Hjelmeset - nordmann - Kirkeberg - plassen - sekunder - derimot - halvgått - begynte - sprekke - Alexander - Ståhlberg - trøbbel - Sandvik - tidligere - minutter - vinneren - Russeren - sisterunden - Friedrich - spurtslo -