Sport

Liten annonse
    Trøbbel for Klæbo – åpner for å endre på planene
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. august 2022 KL:16.27)
    En hamstringskade gjør at Johannes Høsflot Klæbo må belage seg på flere uker med alternativ trening. Nå åpner trønderen for å endre planene før sesongstart. – Det har gått fire uker uten at jeg har merket noen form for bedring. I to uker våknet jeg og trodde at alt skulle være bra. Nå vet jeg at dette vil ta tid, forteller Klæbo i et intervju med Adressa. Den norske skistjernen fikk en føling i begynnelsen av juli, og han fikk etter en MR-test bekreftet en skade øverst i hamstringen. – En sånn skade tar litt tid. Erfaringsmessig antar vi at det tar alt fra seks til tolv uker fra skaden oppstår til den er helt leget, sa landslagslege Ove Feragen til Adresseavisen tidligere i uken. Klæbo skal etter planen delta i Toppidrettsveka i slutten av august, og senere på et fire uker langt høydeopphold i USA. Trønderen åpner imidlertid for å endre på de planene. – Skal jeg til høyden, må kroppen være i vater. Per nå er jeg ikke bekymret for høydeoppholdet i USA, men er jeg ikke bedre om et par uker, må jeg ta et valg, understreker Klæbo. – Jeg kan verken løpe eller trene rulleski i klassisk stil, men det går fint med skøyting. Samtidig må jeg være obs på belastningen. Hvis jeg bare skøyter på rulleski, kan jeg trene på meg pakka lår (overbelastning) og alt mulig rart. Derfor må jeg finne en balanse mellom de ulike aktivitetene nå.

Ord sky bassert på artikkel: 760785
Trøbbel - planene - hamstringskade - Johannes - Høsflot - alternativ - trening - trønderen - sesongstart - bedring - forteller - intervju - Adressa - skistjernen - begynnelsen - bekreftet - hamstringen - Erfaringsmessig - oppstår - landslagslege - Feragen - Adresseavisen - tidligere - Toppidrettsveka - slutten - høydeopphold - Trønderen - imidlertid - kroppen - bekymret - høydeoppholdet - understreker - rulleski - klassisk - skøyting - Samtidig - belastningen - skøyter - (overbelastning) - balanse - aktivitetene -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »