Tidligere Glimt-spiss med to mål mot Thorsbys Union Berlin
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mars 2023 KL:21.15)
    Morten Thorsby var tilbake fra start for Union Berlin da de spilte 3-3 hjemme mot Union Saint-Gilloise i europaligaen, skriver NTB. Tidligere Bodø/Glimt-spiss Victor Boniface sto for to av målene for det belgiske laget. Yorbe Vertessen scoret også for bortelaget, mens Josip Juranovic, Robin Knoche og Sven Michel sto for Union Berlins mål. Boniface spilte for Glimt mellom mars 2019 og august 2022. I den gule trøya noterte spissen seg med 23 mål og åtte assist på 66 kamper. Morten Thorsby startet kampen for Union Berlin, men ble byttet ut etter 77 minutter. Det er hans andre kamp fra start siden november 2022.

Ord sky bassert på artikkel: 814334
Tidligere - Thorsbys - tilbake - Gilloise - europaligaen - skriver - Boniface - belgiske - Vertessen - bortelaget - Juranovic - Berlins - noterte - spissen - startet - minutter - november -