Maanum-mål mot Eikelands Reading – Terland-scoring ikke nok for Brighton
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mars 2023 KL:22.01)
    Frida Maanum scoret Arsenals andre mål da Amalie Eikelands Reading ble slått 4-0 i den engelske superligaen for kvinner. Kim Little sendte vertene i føringen på straffe allerede etter fire minutter, før Maanum doblet rødtrøyenes ledelse rett før pause. Etter hvilen ble vondt til verre for gjestene da Emma Mukandi satte ballen i eget nett, før Leah Williamson satte inn vertenes fjerde mål for kvelden. Maanum ble byttet ut etter en times spill, mens Eikeland spilte kampen ut for Reading. I toppkampen mellom Chelsea og Manchester United scoret australske Sam Kerr kampens eneste mål for blåtrøyene og sikret tabelltopp i den engelske superligaen. Elisabeth Terland scoret i Brightons 1-2-tap for Manchester City. Den norske spissen utlignet etter 33 minutter, men Khadija Shaws måldobbel sikret City-seier. Celin Bizet Ildhusøy kom inn med en drøy halvtime igjen i Tottenhams 1-2-tap for Liverpool, mens Elise Stenevik kom inn tidlig i 2. omgang da Everton spilte 0-0 mot Leicester. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 815181
Eikelands - Reading - Terland - scoring - Brighton - Arsenals - engelske - superligaen - kvinner - vertene - føringen - straffe - allerede - minutter - rødtrøyenes - ledelse - gjestene - Mukandi - Williamson - vertenes - kvelden - toppkampen - Chelsea - Manchester - australske - kampens - blåtrøyene - tabelltopp - Elisabeth - Brightons - spissen - utlignet - Khadija - måldobbel - Ildhusøy - halvtime - Tottenhams - Liverpool - Stenevik - Everton - Leicester -