Rosenborg med tungt nederlag i gullkampen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:18.42)
    Jeg tror jeg aldri har vært så glad i mitt liv, sier en smørblid Olaug Tvedten til NRK etter kampen. Vålerenga rykker ifra i gullkampen i Toppserien. Rosenborg var et par hakk unna da Oslo-laget vant 3–1 på eget gress og økte forspranget i toppen. Det skiller nå ni poeng mellom lagene som innehar første- og andreplassen. Tvedten har vært i kjempeform denne sesongen og skulle ikke være noe dårligere mot Rosenborg. Midtveis i den første omgangen dunket hun inn ledelsesmålet for vertene. Vondt skulle bli til verre for gjestene fra Trøndelag da Thea Bjelde doblet ledelsen med et herlig langskudd. Like før slutt reduserte Emilie Nautnes, men det ble bare med trøstemålet. På overtid kontret Janni Thomsen inn 3–1 for Vålerenga. – Jeg var så nervøs de siste 15 minuttene. Det var deilig, sa Thomsen som scoret ti minutter på overtid.

Ord sky bassert på artikkel: 835710
Rosenborg - nederlag - gullkampen - smørblid - Tvedten - Vålerenga - Toppserien - forspranget - skiller - innehar - andreplassen - kjempeform - sesongen - dårligere - Midtveis - omgangen - ledelsesmålet - vertene - gjestene - Trøndelag - ledelsen - langskudd - reduserte - Nautnes - trøstemålet - overtid - kontret - Thomsen - minuttene - minutter -