Sport

Liten annonse
    Senstad blir Larvik-trener
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:11.37)
    Arne Senstad (53) blir hovedtrener for håndballklubben Larvik i kvinnenes eliteserie. – Det er en stor ære å ta over en klubb som Larvik. Jeg har fulgt med lenge og synes det har vært spennende de siste årene. Jeg er en god kompis med Eirik Haugdal og har fulgt med på det han har gjort i klubben. Det er en fin gjeng som trener bra og leverte en god sesong i år, sier han i en pressemelding. Senstad har vært landslagstrener for Polen siden 2019 og skal fortsette i den gjerningen. 53-åringen fra Kapp på Østre Toten flytter til Sandefjord i sommer. Han er samboer med tidligere Larvik-spiller Lise Løke og blir altså igjen trener for svigerinnen Heidi Løke. Larviks nye hovedtrener har to ganger blitt stemt fram som årets trener i Norge (2011/12, 2018/19), begge ganger som Storhamar-trener. Han trente Storhamar i sju sesonger (2006-2013), før han var i Oppsal i to sesonger (2013-2015). (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 836352
Senstad - hovedtrener - håndballklubben - kvinnenes - eliteserie - spennende - Haugdal - leverte - pressemelding - landslagstrener - fortsette - gjerningen - åringen - flytter - Sandefjord - samboer - tidligere - spiller - svigerinnen - Larviks - Storhamar - sesonger -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »