Oilers vendte til 6-3-seier og stoppet Vålerengas seiersrekke
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:21.21)
    Vålerenga ledet med to mål før siste periode og var på vei mot sin 12. strake seier, men Stavanger Oilers vendte til 6-3-seier i eliteserien ishockey. I den siste perioden scoret hjemmelaget fem ganger og sørget for kok blant 4001 tilskuere. Seieren betyr at det igjen er full spenning blant tettioren. Siden 0-4-tapet for Storhamar 7. oktober hadde Vålerenga slått Comet 7-1, Frisk 3-2, Stjernen 4-2, Lillehammer 2-1, Lørenskog 10-0, Ringerike 3-1, Sparta 2-1, Storhamar 4-1, Comet 8-2 og 7-1 og Frisk 6-4. Rekka hadde løftet laget til tabelltopp foran Storhamar og Stavanger. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 884867
stoppet - Vålerengas - seiersrekke - periode - Stavanger - eliteserien - ishockey - perioden - hjemmelaget - tilskuere - Seieren - spenning - tettioren - Storhamar - oktober - Stjernen - Lillehammer - Lørenskog - Ringerike - tabelltopp -