Ny seier for Zuccarello og Minnesota Wild
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:08.40)
    Mats Zuccarello og Minnesota Wild tok sin andre strake seier i NHL da Pittsburgh Penguins ble slått 3-2 på hjemmebane. Mats Zuccarello noterte seg ikke for målpoeng, men kunne likevel glede seg over nok en Minnesota Wild-seier i NHL fredag. Matt Boldy sørget for at vertene gikk til første pause med 1-0-ledelse, men Pittsburgh utlignet tidlig i midtperioden ved Reilly Smith. Hjemmelaget gikk på ny gikk til pause med ledelse etter scoring av Jonas Brodin. I tredje periode utlignet Pittsburgh Penguins igjen, denne gang ved Sidney Crosby – men Kirill Kaprizov ordnet Minnesota Wild-seier da han satte inn 3-2. Matchvinnerscoringen kom 9.32 inn i perioden. Mats Zuccarello fikk 19 minutter og 9 sekunder på isen i oppgjøret mot Pittsburgh Penguins. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 907716
Zuccarello - Minnesota - Pittsburgh - Penguins - hjemmebane - noterte - målpoeng - likevel - vertene - ledelse - utlignet - midtperioden - Hjemmelaget - scoring - Kaprizov - Matchvinnerscoringen - minutter - sekunder - oppgjøret -