Storhamar sikret seriemesterskapet med storseier – knuste Comet 10–0
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:20.54)
    Storhamar tok sitt niende seriemesterskap i ishockey da laget slo tabelljumbo Comet fra Halden med 10–0 foran godt besatte tribuner. Storhamar satset på å fylle Hamar OL-amfi med 5721 publikummere slik at det var nesten «mætt fjøs» da det niende seriemesterskapet ble sikret. Det var likevel et stykke til publikumsrekorden på godt over 7300 frammøtte. Det skilte 93 poeng mellom de to lagene før kampen og hjemmelaget var mer enn store favoritter. Andreas Martinsen satte tidlig standarden da han scoret 1–0 før det var gått to minutter. Kort etter hadde Kenneth Pappalardo økt til 2–0 på en styring. Sverre Rønningen økte til 3–0 før det var gått ti minutter. Maxime Trepanier økte til 4–0 etter at Comet hadde hatt en puck som stoppet på målstreken før en Storhamar-spiller fikk slått den unna. Mål fra Jacob Berglund og Marcus Bryhnisvven ble til 5–0 og 6–0. Kapteinen selv Patrick Thoresen satte 7–0 i midtperioden. Canadiske Trepanier økte til 8–0 i sisteperiode med sitt annet mål for kvelden. Berglund stoppet også på to mål til 9–0 før Andreas Dahl ordnet 10–0 og tosifret. Seieren var lagets 25. strake seier. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 911477
Storhamar - seriemesterskapet - storseier - ishockey - tabelljumbo - besatte - tribuner - publikummere - likevel - publikumsrekorden - frammøtte - hjemmelaget - favoritter - Andreas - Martinsen - standarden - minutter - Kenneth - Pappalardo - styring - Rønningen - Trepanier - stoppet - målstreken - spiller - Berglund - Bryhnisvven - Kapteinen - Patrick - Thoresen - midtperioden - Canadiske - sisteperiode - kvelden - tosifret - Seieren -