Stenshorne klatret - tok ikke poeng i Bahrain
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. mars 2024 KL:11.03)
    Formel 3-føreren Martinius Stenshorne klarte heller ikke ta VM-poeng i Bahrains Grand Prix etter 14.-plass i lørdagens løp. Det var den første VM-runden av 14 som ble kjørt på banen i Sakhir. Han startet som nummer 22, men startet tidlig klatringen i feltet. Briten Luke Browning vant foran Christian Mansell. De to kjempet i ledelsen gjennom hele løpet. Browning er lagkamerat med Stenshorne. Stenshorne hadde etter halve løpet kjørt seg opp til 15.-plass. Den tøffe kjøringen i feltet tok derimot hardt på dekkene slik at det ble bare en plass ytterligere avansement for Stenshorne til 14.-plass. Stenshorne tok 11.-plass i fredagens sprint etter å ha å ha passert hele 11 biler underveis, men endte så vidt uten VM-poeng. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 913929
Stenshorne - klatret - Bahrain - føreren - Martinius - Bahrains - lørdagens - startet - klatringen - Browning - Christian - Mansell - kjempet - ledelsen - gjennom - lagkamerat - kjøringen - derimot - dekkene - ytterligere - avansement - fredagens - passert - underveis -