Sport

Liten annonse
    Bieinvasjon stoppet tenniskamp - stjerner måtte løpe
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:06.58)
    Carlos Alcaraz` kvartfinalekamp mot Alexander Zverev i Indian Wells var av det uvanlige slaget. Spanjolen ble stukket flere ganger av bier på vei mot triumf. Bieinvasjonen kom underveis i det første settet av torsdagens oppgjør i California. Da viste TV-bildene plutselig en flokk av bier rundt Alcaraz da han skulle serve. I etterkant ble kampen midlertidig satt på pause for å få bukt med bieproblemet. I mellomtiden løp Zverev og Alcaraz og gjemte seg innendørs. – Det er den mest uvanlige kampen jeg noen gang har spilt. Jeg trodde det bare var et par av dem, men jeg så opp og det var tusener av dem, mange av de var i håret mitt. Det var helt tullete, sa Alcaraz etter 2-0-seieren over tyske Zverev. Til slutt ble det hentet inn en biekspert som fikk insektene vekk fra banen. Verdenstoer Alcaraz innrømte etter kampen at han har en liten redsel for bier. – Jeg skal ikke lyve, jeg er litt redd for dem. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 917437
Bieinvasjon - stoppet - tenniskamp - stjerner - Alcaraz` - kvartfinalekamp - Alexander - uvanlige - Spanjolen - stukket - Bieinvasjonen - underveis - torsdagens - oppgjør - California - bildene - plutselig - etterkant - midlertidig - bieproblemet - mellomtiden - innendørs - tusener - tullete - seieren - biekspert - insektene - Verdenstoer - innrømte -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »