Sport

Liten annonse
    Har selvtillit etter sterk start
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:12.14)
    Tirsdag kveld møter Norge Nederland til EM-kvalifiseringskamp på bortebane, og laget har selvtillit etter tre strake seire, og uten å slippe inn baklengsmål. – Det er en stor oppgave, bortebane mot Nederland. Vi må bare ta med oss selvtilliten fra de siste tre kampene. Vi har vært gode i flere deler av spillet som vi må ta med oss, sier Ingrid Syrstad Engen til NRK. Norge leder gruppe A1 etter 4-0-seieren mot Finland på fredag, mens Nederland tapte 0-2 mot Italia. – Det er tidlig i prosessen for hvor vi er, men jeg har sett gode ting i laget og dette er det neste steget for oss som lag. Det er naturlig å se fremover, men for oss handler det om denne kampen, og bare den, sier den ferske landslagssjefen Gemma Grainger.

Ord sky bassert på artikkel: 922227
selvtillit - Tirsdag - Nederland - kvalifiseringskamp - bortebane - baklengsmål - oppgave - selvtilliten - kampene - spillet - Syrstad - seieren - Finland - prosessen - naturlig - fremover - handler - landslagssjefen - Grainger -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »