Sport

Liten annonse
    VG: Skiforbundet dekker advokatutgifter for alpinstjerner
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:17.18)
    Norges Skiforbund bistår Aleksander Aamodt Kilde og andre alpinprofiler med å betale utgifter de har hatt til advokat knyttet til konflikten rundt landslagsavtalen. Det er VG som får bekreftet fra forbundet at alpinistene får hjelp til å betale regningen fra advokatfirmaet «Kleven & Kristensen». Den skal angivelig beløpe seg til rundt en million kroner. – Skiforbundet har tatt et tydelig ansvar for at denne prosessen har tatt for lang tid og at den kunne vært bedre. Utøverne er det viktigste vi har. At de har brukt advokat for å fremme sitt syn, er åpenbart ikke en ønsket situasjon, verken for forbund eller utøvere. Derfor dekker vi deler av den advokatkostnaden utøverne har hatt, sier generalsekretær Arne Baumann til avisen. Den mye omtalte avtalen til landslagsløperne i Norges Skiforbund har skapt konflikt mellom utøvere og forbundsledelsen. Det er i den forbindelse at utøverne har gjort bruk av advokat. Striden har handlet om det som kalles bilderettigheter. Nå er et utvalg nedsatt for å se nærmere på hvordan landslagsavtalen skal innrettes i framtiden. Aleksander Aamodt Kilde sa først nei til å delta i dette arbeidet, men gjorde nylig helomvending. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 922284
Skiforbundet - advokatutgifter - alpinstjerner - Aleksander - alpinprofiler - knyttet - konflikten - landslagsavtalen - bekreftet - alpinistene - regningen - advokatfirmaet - Kristensen - angivelig - million - tydelig - prosessen - Utøverne - viktigste - åpenbart - situasjon - utøvere - advokatkostnaden - utøverne - generalsekretær - Baumann - omtalte - landslagsløperne - forbundsledelsen - forbindelse - Striden - handlet - bilderettigheter - nedsatt - nærmere - hvordan - innrettes - framtiden - arbeidet - helomvending -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »