Vålerenga vant etter drømmescoring: – Kan bli årets mål
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:16.52)
    Olaug Tvedten ble poengdronningen i Toppserien i fjor med både flest mål og målgivende. Lørdag var hun igjen sentral da Vålerenga vant 4-0 hjemme mot Kolbotn. Tvedten scoret kampens første mål like før halvtimen var spilt, da hun på hel volley banket ballen opp i hjørnet fra 20 meters hold. I TV 2s studio satt lagvenninnen Mimmi Löfwenius. – Fy faen, jeg vet ikke hva jeg skal kommentere, sa Löfwenius, før hun etter hvert fortsatte: – Det er helt fantastisk. Det er så typisk Olaug Tvedten, å bare dra til der, sa Löfwenius. Tvedten ble få minutter etterpå felt inne i feltet og Elise Thorsnes satte inn Vålerengas andre scoring fra straffemerket. Kampen endte 4-0 etter et par sene scoringer fra Tilde Lindwall. I de andre kampene i Toppserien som startet 15.00 endte slik: LSK Kvinner – Arna Bjørnar 3-0, Rosenborg – Stabæk 1-0, Åsane – Røa 0-1.

Ord sky bassert på artikkel: 923416
Vålerenga - drømmescoring - Tvedten - poengdronningen - Toppserien - målgivende - sentral - Kolbotn - kampens - halvtimen - hjørnet - lagvenninnen - Löfwenius - kommentere - fortsatte - fantastisk - minutter - etterpå - Thorsnes - Vålerengas - straffemerket - scoringer - Lindwall - kampene - startet - Kvinner - Bjørnar - Rosenborg -