Sport

Liten annonse
    Berg reagerte på «homofobiske» rop: – Kan ikke bli akseptert
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:17.42)
    Bodø/Glimt-profil Patrick Berg fyrer løs etter å ha hørt «homofobiske gloser» i eliteseriekampen borte mot Kristiansund. – Det var en som sto og ropte noen skjelsord som jeg tenker at ikke er akseptert noen steder i vårt samfunn, sier Berg til NRK. TV-bildene viste at Berg gikk bort til tribunen etter at Glimt gikk opp til 3-2 på tampen av kampen. – Da ingen andre sa fra, følte jeg at noen måtte si fra. Sånne ting kan ikke bare bli akseptert på en fotballstadion. Da tok jeg ansvar og sa ifra i hvert fall, fortsetter Berg og beskriver det som «homofobiske gloser» fra tribunen. – Er det noe du tenker Kristiansund bør ta affære på? – Ja, absolutt. Sånn kan vi ikke ha det. Verken på fotballstadion eller ellers i samfunnet, sier Berg og vil ha supporteren utestengt. NRK har ikke fått svar Kristiansunds daglige leder om situasjonen. Til TV 2 har KBKs arrangementansvarlig sagt dette om hendelsen: – Jeg har hørt fra andre at det var en hendelse der det ble ropt ufine ting, og det tar vi avstand fra. Vi skal prøve å finne ut hva det var og identifisere, så skal vi gjøre det vi kan med den saken. Vi ønsker selvfølgelig å sanksjonere hvis det har skjedd. Bodø/Glimt vant kampen 4-2 etter to sene mål, og topper Eliteserien med 19 poeng på syv kamper.

Ord sky bassert på artikkel: 929595
reagerte - homofobiske - akseptert - Patrick - eliteseriekampen - Kristiansund - skjelsord - samfunn - bildene - tribunen - fotballstadion - fortsetter - beskriver - absolutt - samfunnet - supporteren - utestengt - Kristiansunds - daglige - situasjonen - arrangementansvarlig - hendelsen - avstand - identifisere - selvfølgelig - sanksjonere - Eliteserien -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »