Sport

Liten annonse
    Den regjerende OL-mesteren ikke med til Paris
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. mai 2024 KL:06.07)
    For fire år siden tok Richard Carapaz fra Ecuador OL-gull i landeveissykling. I år er han ikke med i landets tropp til lekene i Paris. Ifølge en melding fra Ecuadors sykkelforbund mandag er Jhonatan Narváez landets deltaker i landeveisrittet og temporittet. Carapaz skriver i sosiale medier at han ønsker Narváez lykke til. De to har kjempet en hard kamp om Ecuadors ene plass i Paris-lekene. I flere intervjuer har den regjerende olympiske mesteren hevdet at utvelgelsesprosessen til landets eneste OL-plass i sykling har favorisert Narváez, noe sykkelforbundet har avvist. Carapaz har til og med oppfordret idrettsdepartementet i landet til å gripe inn, men så langt har ikke det skjedd. Carapaz ble med seier i Giro d`Italia i 2019 den første fra Ecuador til å vinne ett av de tre store, europeiske etapperittene – kjent som grand tour. Han har også pallplasser fra Tour de France og Vuelta a España. I år kan han vise til en etappeseier og en sjuendeplass sammenlagt i Tour de Romandie i Sveits. Narváez har på sin side seier i landeveisrittet i de panamerikanske lekene i fjor. Han har så langt ikke kommentert avgjørelsen.

Ord sky bassert på artikkel: 932888
regjerende - mesteren - Richard - Carapaz - Ecuador - landeveissykling - landets - melding - Ecuadors - sykkelforbund - Jhonatan - Narváez - deltaker - landeveisrittet - temporittet - skriver - sosiale - kjempet - intervjuer - olympiske - utvelgelsesprosessen - favorisert - sykkelforbundet - oppfordret - idrettsdepartementet - d`Italia - europeiske - etapperittene - pallplasser - etappeseier - sjuendeplass - sammenlagt - Romandie - panamerikanske - kommentert - avgjørelsen -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »