Sport

Liten annonse
    Oftebro brakk hånden på trening: – Nå er det vel bare å gi opp
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:15.41)
    Det norske kombinerthåpet Jens Lurås Oftebro (23) pådro seg to brudd i høyrehånden etter en løpetur hjemme i Oslo. – Uhellet skjedde på en løpetur med broderen (Einar) søndag. Jeg falt, men trodde det hadde gått bra. Så kjente jeg at det var noe galt med hånden, og heldigvis var vi ikke så langt unna legevakten, forteller Oftebro til NTB. Kombinertlandslaget avsluttet en samling i Lillehammer før helgen. Sportssjef Ivar Stuan virket litt oppgitt da NTB tok kontakt om Oftebros skade. – Jeg vet ikke hva som har skjedd annet enn at jeg ser bildet av ham med hånden i gips. Nå er det vel bare å gi opp, sier Stuan lattermildt. Oftebro må belage seg på fire til seks uker med gips. – Det er selvsagt synd at dette skulle skje i forkant av VM på hjemmebane, men jeg tror det skal gå fint. Det er et stykke til vi er der, sier Oftebro. Han er ikke alene på laget om å slite i sesongoppkjøringen. Nylig brakk Jørgen Graabak albuen og underarmen etter fall på rulleski. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 934344
Oftebro - trening - kombinerthåpet - høyrehånden - løpetur - Uhellet - skjedde - broderen - (Einar) - heldigvis - legevakten - forteller - Kombinertlandslaget - avsluttet - samling - Lillehammer - Sportssjef - oppgitt - kontakt - Oftebros - lattermildt - selvsagt - forkant - hjemmebane - sesongoppkjøringen - Graabak - underarmen - rulleski -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »