Sport

Liten annonse
    Bratseth-Kiplesund gir opp OL-drømmen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 10. juni 2024 KL:17.59)
    Lengdehopperen Ingar Bratseth-Kiplesund (27) sier til Adresseavisen at han aldri kommer til å delta i OL. Den norske rekordholderen i lengde klarte bare å hoppe 7,82 meter i EM i Roma og ble dermed slått ut i kvalifiseringen. Han vurderer at han ikke er god nok til å komme seg til OL i Paris senere i sommer. – Det finnes ikke gode nok stevner til å forbedre rankingen. Og jeg tror ikke jeg er god nok til å hoppe 8,28. Det er veldig langt, sier 27-åringen som ligger langt nede på OL-rankinglisten, til Adressa. Bratseth-Kiplesund vet heller ikke om han fortsetter karrieren etter denne sesongen. OL i Los Angeles om fire år blir det ikke noe av for hans del. – Jeg kan love deg at Los Angeles 2028 blir det ikke. Jeg tar ett år av gangen. Det blir ikke noe OL på denne karen. Men det lever jeg heldigvis ganske komfortabelt med. Det er ingen hjertesorg, sier han. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 935911
Bratseth - Kiplesund - drømmen - Lengdehopperen - Adresseavisen - rekordholderen - kvalifiseringen - vurderer - stevner - forbedre - rankingen - åringen - rankinglisten - Adressa - fortsetter - karrieren - sesongen - Angeles - heldigvis - komfortabelt - hjertesorg -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »